divendres, 14 de novembre del 2014

P5 IMAGINA... Pedres felices

Instrucció-paintings:

Pinta una cara contenta en una pedra.

Allibera-la al carrer 
perquè algú la trobi 

i li alegris el dia... 





Recollida de  pedres-còdols  aportades pels infants.
Pintem amb retoladors la pedra. Dibuixem una cara contenta amb bigotis en honor a Salvador Dalí, el nom de la nostra escola.

Sortida al barri amb els alumnes per alliberar les pedres felices en un lloc que ens agradi, en un racó del nostre barri, l'Eixample de Figueres. 

Les alliberem per deixar que facin el seu camí... És un regal per qui les trobi... i que aportin un pessic d'alegria per fer un dia feliç a una altra persona.

Ens animem i comencem a trobar gent... per oferir-los pedres felices...

Proposta "IMAGINA..." d'Eva Formiga, inspirada en les instruccions-paintings de Yoko Ono (Art Conceptual): idees poètiques, surrealistes... on les accions físiques o mentals de l'espectador acaben l'obra.

Cliqueu les imatges per anar als enllaços       
  
                            Bloc Encenent la imaginació



                               


                  

2 comentaris:

  1. Quina il·lusió veure com aquest petit projecte es va convertint en un gran projecte, i tot gràcies a persones com vosaltres, que l'ajudeu a créixer! Em fa molt feliç saber que el projecte us ha agradat! Cada pedra té el seu lloc, estic segura que les vostres ja han trobat el seu... i si alguna no l'ha trobat, encara... ja el trobarà!
    Una súper abraçada!

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies per enllaçar la imatge de la nostra sèrie Dalí. Les pedres felices han arrelat fort a la nostra família i ens ajuden a portar una vida creativa i a compartir-la, utilitzant elements de la natura. Salutacions i "ens llegim"!

    ResponElimina